twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

Debat a sa Societat - 13/04/2011

psmcalvia | 17 Abril, 2011 21:01

El nostre candidat, en Rafel Sedano, va participar a un debat organitzat i moderat per l’Associació de Veïns de Calvià. També varen assistir en Miquel Bonet (PP-Ciudadanos), Alfonso  Rodríguez (PSOE), Miguel Pacheco (Convergència), Antoni Rami (TrXC) i Bartomeu Bonafè (Lliga Regionalista).El president de l’associació va plantejar una sèrie de qüestions que preocupen als calvianers, com són la circulació dins el poble (voreres estretes, accés a son Font, etc...), la continuació del Passeig Calvià, tenir un lloc de reunió per als joves, i la participació ciutadana. En Rafel va centrar la seva intervenció en oferir solucions a les qüestions plantejades. Quant als problemes de circulació, va proposar la creació de zones d’aparcament de bicicletes, i també de cotxes, sempre comptant amb que es realitzi un estudi de mobilitat que defineixi les millors alternatives. En quant a l’accés a son Font, s’hauria de plantejar l’opció de modificar el PGOU, per tal de que no se segueixi construint, i deixi de créixer el trànsit de cotxes i camions.

Respecte a la prolongació del Passeig Calvià, i també el tram que va de Calvià a Capdellà, va explicar que sempre s’ha de cercar l’opció que generi menys impacte, i també que ha de ser un passeig adaptat a les persones minusvàlides.

En relació amb el local pels joves, va defensar que el primer que s’ha de fer és demanar-li a ells què es el que volen, per tal de poder oferir-los la millor opció. Va defensar que no es creïn noves infraestructures, sinó que es millorin i aprofitin les ja existents.

Responent a una pregunta del públic, va explicar que l’Ajuntament no forma part del Consorci de Transports, i que si l’actual equip de govern hagués decidit formar-hi part, es podrien fer més inversions en transport, i millorar el transport públic entre les distintes localitats del nostre municipi. 

En Rafel va presentar les millors alternatives al model de municipi que tenim actualment i va demostrar, una vegada més, que la coalició PSM-Iniciativaverds-Entesa PENSA DIFERENT.

Aquí podeu veure la primera intervenció d'en Rafel (minut 7:50). Vídeo elaborat per Micaal TV

Categoria: Calvia. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris