twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

L’escriptor Pere Morey és el nou membre de la candidatura del PSM de Calvià

psmcalvia | 24 Febrer, 2011 14:42

L’agrupació del PSM de Calvià ha presentat avui un destacat membre de la candidatura nacionalista a la batlia del municipi com és l’escriptor, viatger i polifacètic, Pere Morey. Al mateix temps, el PSM de Calvià ha fet públics els principals eixos programàtics de la seva campanya en l’àmbit de la Cultura en un acte celebrat al Bosc de la Memòria a Bendinat.

Biel Barceló, secretari general del PSM i candidat de la coalició PSM-INICIATIVAVERDS a la Presidència del Govern, ha mostrat la seva satisfacció per la participació de Morey en el projecte engrescador que lidera el candidat a la batlia de Calvià, Rafel Sedano. “Les aportacions de Pere Morey són decisives i significatives per presentar un projecte polític complet, perquè la nostra cultura en aquest municipi pateix un segrest per culpa de la dreta rància que governa al consistori”.

Morey, en la seva intervenció durant la presentació, ha destacat que Calvià s’ha de convertir “en un autèntic viver de creació artística, tant audiovisual, com literària, cinematogràfica, incolent la dansa i totes les manifestacions culturals”. Però sobretot ha incidit en les propostes que han de fomentar l’ús i el coneixement de la nostra llengua.

“L’oferta cultural és inexistent”

El candidat nacionalista, Rafel Sedano, ha detallat el contingut dels eixos del programa electoral que consisteixen en quatre propostes prioritàries. Aquestes tenen en compte la necessitat de desenvolupar l’oferta museística diferenciada d’altres territoris, així com la urgència de l’aprofitament de les infraestructures municipals per dinamitzar l’oferta cultural. Però, sense oblidar la manca d’una programació de cinema permanent a Sa Societat i la dotació de les biblioteques com a espais oberts als calvianers i a les entitats o editorials que hi vulguin organitzar activitats.

En aquest sentit, Sedano planteja unes mesures polítiques i de gestió municipal bàsiques tenint en compte que “l’oferta cultural actual a Calvià és inexistent, No podem oblidar que la cultura i el seu foment contribueix a la creació de la cohesió social i l’arrelament a aquesta terra”.

Categoria: Calvia. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris