twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calviŕ

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

El PSM de Calviŕ exigeix la immediata destitució de Jorge Campos

psmcalvia | 12 Novembre, 2010 12:51

L’agrupació nacionalista qualifica de vergonyós que els contribuents del municipi calvianer financin amb els seus impostos un càrrec de confiança de Carlos Delgado i destacat representant de l’organització d’extrema dreta, com és el Círculo Balear.

Rafel SedanoEl PSM-Entesa Nacionalista de Calvià denuncia que Jorge Campos, assessor personal del batle Carlos Delgado, rebi un sou directe de l’Ajuntament pagat pels impostos dels contribuents. Es tracta d’un càrrec de confiança de Delgado que dedica bona part de la seva jornada laboral, segons han denunciat reiteradament els mitjans de comunicació i els sindicats de l’ajuntament de Calvià, a tasques que no tenen res a veure amb la descripció de funcions del lloc de feina que ocupa, segons ell mateix, per la seva capacitat i coneixements tècnics.

En aquest sentit, consideram intolerable l’absentisme laboral d’aquest càrrec de confiança, l’oficina municipal del qual -l’oficina del Cambio Climático- està ubicada, significativament, a les cases de la finca pública de Galatzó. Aquesta ubicació aïllada és el que precisament dificulta el control d’assistència a la feina.

La trajectòria laboral de Campos a Calvià ha estat plena d’incidències. Volem recordar que la manifestació que va organitzar l’any passat a Palma el Círculo Balear contra la normalització de la llengua catalana a l’ensenyament i a l’administració pública,va tenir com a centre neuràlgic el nostre municipi i que la premsa i els sindicats ja varen denunciar l’ús indegut de recursos municipals. Aquesta trajectòria ens indica que Campos ha sabut fer de la lluita contra la llengua i la cultura de la nostra terra una professió mol ben retribuïda.

El portaveu de l’agrupació del PSM-EN de Calvià i candidat a les eleccions del proper mes de maig, Rafel Sedano, manifesta que “el malbaratament de recursos públics municipals que representa la inversió en assessors i càrrecs de confiança inútils, és un greuge comparatiu amb els funcionaris que han hagut de demostrar acreditació per accedir a la plaça que ocupen, que compleixen el seu horari laboral, les tasques que tenen encomanades i que han hagut de suportar retallades salarials injustes”. A més, en relació a les crítiques de la ciutadania en relació a la feina que realitzen els càrrecs polítics, Sedano ha afegit que “És precisament aquest ús inadequat de recursos, la duplicitat de funcions que podrien ser encarregades a funcionaris prou qualificats, i les contractacions innecessàries, allò que provoca la desafecció dels ciutadans envers la gestió que fan els polítics en les institucions”.

Per tots aquests fets, el PSM-EN de Calvià exigeix l’immediata destitució de Jorge Campos, dirigent de l’organització d’extrema dreta, Círculo Balear, i assessor polític de Carlos Delgado a la Oficina del Cambio Climático, òrgan creat en aquesta legislatura i, en tot cas, que s’obri la plaça i que es cobreixi, mitjançant un procés selectiu, amb una persona de caràcter tècnic capacitada i amb els estudis i formació adequada.

Categoria: Calvia. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris