twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

MÉS per Mallorca sobre el ‘mamading’: “Verificació, clausura i sanció”

psmcalvia | 02 Juliol, 2014 10:42

La formació ecosobiranista exigeix a l’Institut Balear de la Dona, així com també a les conselleries de Turisme i Salut, que investiguin els fets i actuïn amb contundència

 

Arrel de la informació publicada avui per mallorcadiario.com sobre la proliferació a Magaluf de l'anomenat ‘mamading’, que consisteix en aconseguir copes gratis a canvi de fel·lacions, el Grup MÉS exigeix al Govern de les Illes Balears, i concretament a les Conselleries de Turisme i de Salut, així com també a l’Institut Balear de la Dona, que procedeixin a verificar aquestes informacions per tal de solucionar aquest greu problema.

Si finalment es confirmen aquestes informacions, des del Grup MÉS apostam per clausurar i sancionar aquesta mena d'activitats que, a més de ser il·legals, no tenen res a veure amb un turisme de qualitat i sí amb una manera absolutament irresponsable i poc salubre d'entendre i gaudir de l'oci i que, a més, degrada especialment a les dones.

 

El diputat del Grup MÉS, David Abril, ha afirmat que “si es confirma aquesta informació, es posa en evidència el fracàs del canvi de model que pretenia la Llei del Turisme de Delgado”. Abril s'ha demanat “on és el turisme responsable que tots volem?. On és el Govern que ha de garantir que aquestes coses no passin?”. El diputat ecosobiranista també ha recriminat que recentment el PP s'hagi mostrat contrari a les iniciatives del seu grup que tenien com a objectiu regular i prevenir les party-boats, el pub crawling i elbalconing, actuacions que a dia d’avui estan proliferant a zones turístiques madures com Magaluf.

 

 

Per altra part, el portaveu de MÉS per Calvià, Rafel Sedano, ha instat al batle del municipi a vigilar i perseguir aquestes pràctiques que no fan més que promoure un tipus de turisme que no té justificació possible. “El que fa falta a Calvià, i particularment a Magaluf, és una reconversió pactada, no sols amb una gran cadena hotelera, sinó amb els centenars de petits negocis que hi ha a la zona”, ha afirmat Sedano.

Categoria: PSM-IV-ExM. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris