twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calviŕ

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

Ruta de la vergonya contra la privatització de la costa. 21 de juliol

psmcalvia | 15 Juliol, 2014 10:31

Des de MÉS per Calvià vos convidam a fer una visita a diferents indrets del municipi per denunciar la nova privatització de la costa mallorquina, i particularment la Calvianera. 

Ens acompanyarà en David Abril, diputat de MÉS per Mallorca, així com diferents persones i entitats que pateixen les agressions en primera persona i han denunciat la situació.


El que patim en l'actualitat sembla un dejavú dels anys 60, quan els hotelers feien el que els donava la gana, tancant el tros de platja que “pertocava” al seu establiment. Ha plogut molt, hem tengut una pressumpta democràcia, però ara tornam estar davant noves agressions que fan que allò que diuen les lleis, i és que LA COSTA ÉS DE TOTES I TOTS (per això és domini públic), perquè totes i tots contribuïm amb els nostres imposts per preservar-ne els valors naturals i gaudir-ne, quedi en no res. Ja sigui amb nous projectes urbanitzadors, amb tancament o restricció d’accessos a la mar, o a jugar a la confusió entre espai públic i privat amb les noves concessions de platges (com passa a Magaluf, per exemple).

Serà el proper dilluns dia 21 de juliol, a partir de les 18 hores. Ens trobarem a l'Oratori de Portals, primer punt de la visita, i d'allà ens repartirem en cotxes per fer la resta de la ruta.

Per a més informació i/o per avisar si vendreu (i fer una mica de previsió de cotxes), ens podeu escriure a calvia@mespermallorca.cat

Categoria: PSM-IV-ExM. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris