twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

MÉS per Calvià denuncia el menyspreu que la revista Calvià dóna a l’escola de música

psmcalvia | 22 Agost, 2014 09:39

Els ecosobiranistes exigim a l’Ajuntament de Calvià una reparació davant l’indigne tractament informatiu dels darrers mesos al voltant d’unes activitats de commemoració del trentè aniversari de la Banda i escola de música.

MÉS per Calvià denuncia el tracte vexatori que la revista que edita l’Ajuntament de Calvià ha donat al professorat i alumnat de l’escola de música de Calvià en el seu darrer número, corresponent als mesos d’estiu 2014 i n’exigimuna reparació al consistori ja que és un menyspreu a l’esforç que durant aquests anys han fet la multitud d’alumnes i professors que hi han ensenyat i estudiat. 

Consideram significatiu que, en plena celebració d’una fita tan important com és un 30è aniversari, no sols no s’hi dediqui cap espai a la portada, editorial o reportatge en pàgines interiors que atorgui la dignitat que mereix tal esdeveniment, sinó que tot quedat reduït a menys de la meitat d’una pàgina relegada i a damunt amb un contingut “informatiu” ple de disbarats. Tant és així que subtitular del “reportatge” correspon a un esdeveniment esportiu que ja es publica a la pàgina 18 de la revista i que no correspon amb la informació de caràcter cultural, fet que ha acabat d’ofendre els alumnes, famílies i professors.

Així mateix, els membres de MÉS per Calvià denuncien que no és la primera mostra del poc interès i suport de l’actual equip de govern municipal, atès que el passat més de juny, a la celebració de la gala commemorativa d’aquest trentè aniversari, que es va dur a terme al Casal de Peguera i sobre la que es féu la notícia de la revista Calvià, s’hi va enviar una representació política de segon nivell, sense l’assistència del batle ni del regidor de Cultura.

D’altra banda, destaquen que com és habitual a la revista de l’Ajuntament, la notícia està publicada en llengua castellana, quan és sabut que la llengua utilitzada per l’escola de música de Calvià és la catalana. De fet de les 24 pàgines que té la revista, només una s’ha editat en llengua catalana, incomplint d’aquesta manera la legislació vigent en matèria lingüística. Posen de manifest que és curiós comprovar que el PP només es preocupa del compliment de la legalitat vigent segons quan li convé.

Els i les membres de MÉS per Calvià consideram que el Govern de l’Ajuntament de Calvià ha de recuperar la dignitat institucional, i rectificar abans de ja no ser-hi a temps i que, malgrat es sabut que l’educació i la cultura no són cap prioritat per a l’equip de govern, hi ha límits que no poden ser traspassats i esperam que la desídia, descura i ineficàcia dels mitjans de comunicació municipals no estiguin relacionats amb els embolics judicials que envolten diferents membres de confiança del mateix batle.

Categoria: PSM-IV-ExM. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris