twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

MÉS per Calvià insta a la Conselleria d’Educació a retirar urgentment l’amiant de 4 escoles

psmcalvia | 26 Abril, 2014 23:12

El portaveu de la coalició Rafel Sedano exigeix al Govern un calendari d’actuacions davant el perill que suposen les uralites d’amiant i asbest per a la seguretat i la salut dels infants, joves i mestres.

A més, anuncia que es reunirà amb les AMIPAS i l’Assemblea de Docents per conèixer les deficiències dels centres educatius.

 

La conselleria d’Educació ja ha reconegut que encara hi ha amiant i asbest a un total de 26 centres educatius a les Balears, 4 dels quals es troben al municipi de Calvià. Per això, MÉS per Calvià exigeix a l’Ajuntament i a la Conselleria d’Educació un calendari d’actuacions per retirar amb urgència l’aminat existent en aquests centres, que són:

CEIP Cas Saboners, a Magaluf

CEIP Ses Rotes Velles, a Santa Ponça

CEIP Puig de Sa Ginesta, a Santa Ponça

CEIP Son Ferrer 

 

 

El portaveu de MÉS per Calvià, Rafel Sedano, ha comparegut en roda de premsa avui acompanyat per la diputada Fina Santiago per alertar que estam davant “una qüestió de seguretat i salut pública dels infants, joves i mestres si l’amiant es manipula o s’espenya. No podem esperar. Exigim de forma urgent un calendari públic de reparació i substitució de les uralites amb amiants i assegurar la seva inversió per poder realitzar-ho”.

En aquest sentit, el portaveu anuncia que es reunirà properament amb els representants de les AMIPAS d’aquests centres i l’Assemblea de Docents per conèixer aquestes i altres deficiències que són necessàries reparar amb urgència i traslladar-les també a l’Ajuntament de Calvià i la Conselleria d’Educació. Una d’aquestes deficiències, ha remarcat Sedano, són les barreres arquitectòniques que s’han d’eliminar el més aviat possible.

Aquesta roda de premsa, a més, ha servit per donar el sus a Calvià de la campanya #somMÉS, una campanya que té com a objectiu apropar-se als ciutadans d’arreu del territori per conèixer les necessitats, preocupacions i inquietuds, i al mateix temps donar a conèixer les propostes que té MÉS en els diferents àmbits de la vida social i política.

Suport al CEIP Son Ferrer

En aquesta compareixença pública, Rafel Sedano ha fet explícit el suport de MÉS a l’Assemblea de Docents de l’IES Son Ferrer pels atacs infundats que han rebut en els darrers dies en relació a la difusió d’un còmic.

Categoria: PSM-IV-ExM. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris