twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

El PSM-EN de Calvià denuncia que l’Ajuntament poda les palmeres de Palmanova en plena temporada turística

psmcalvia | 09 Juliol, 2011 19:55

Hem tengut notícia de nombroses queixes dels comerciants de les zones afectades per les molèsties que els causa la neteja dels arbres a finals de juny, per la manca de previsió de l’equip de govern municipal del PP
 
L’agrupació del PSM-Entesa Nacionalista de Calvià denuncia la neteja de les palmeres de Palmanova en plena temporada alta, la qual cosa causa multitud de problemes a comerciants i visitants del municipi. Rafel Sedano, portaveu de l’agrupació municipal del PSM-EN, explica que “fa dies que diferents comerciants de l’avinguda de la Platja de Palmanova es van posar en contacte amb membres de l’agrupació per fer arribar les seves queixes per la brutor i renou que es produeixen en el procés de poda de les palmeres”.

Sedano considera que “és inacceptable que els responsables de l’Ajuntament s’hagin omplert la boca amb el suposat suport al sector turístic i que el lema de la seva campanya electoral fos que “Se trata de trabajar”, mentre que, per culpa de la seva mala planificació, s’impedeixi el normal funcionament dels comerços, bars i restaurants de Palmanova”. Així, des del PSM-EN de Calvià es valora que la poda de les palmeres a finals de juny és “del tot inoportuna” ja que “ara és quan el petit comerç de Calvià comença a treure el cap, després d’una temporada hivernal pèssima”.
 
Cal saber que aquesta feina de neteja de palmeres no la duu a terme el servei de manteniment de l’Ajuntament, sinó jardiners d’empreses externes, contractats per l’ocasió. Rafel Sedano ha explicat que no és imprescindible dur aquesta feina a terme en aquesta època: “segons corroboren els tècnics, la neteja de la palmera es pot realitzar al llarg de tot l’any i, fins i tot, és recomanable fer-ho a l’hivern, degut a l’efecte de l’escarabat morrut que tants de mal de caps ha donat a pobles com, per exemple, Pollença”.
 
Així, el portaveu nacionalista calvianer ha denunciat “la manca de planificació en la realització de les tasques de manteniment de les palmeres de Palmanova, no només pel mal que es fa a l’arbre en no fer-ho en l’època més adequada, sinó, especialment, per les molèsties que està causant a comerciants i visitants del municipi. Esperam que l’Ajuntament prengui nota per properes tasques similars i que no es repeteixi aquesta situació”. Així mateix, Sedano destaca la necessitat de garantir no només que la feina s’ha de fer en una època adient, sinó també garantint les mesures de seguretat ja que, segons els propis comerciants, “en algunes zones no es senyalitzava amb suficient antelació i hi havia vehicles aparcats davall les palmeres, fet que posava en perill la tasca dels jardiners contractats”.

Categoria: Calvia. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris