twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

PSM-IV-ExM de Calvià exigeix que l’Ajuntament cobri el servei de neteja als partits que no hagin retirat la seva publicitat electoral

psmcalvia | 01 Juny, 2011 19:52

La coalició fa una setmana que va recollir la nostra propaganda, mentre que la resta de partits ha esperat que ho fes la brigada municipal, a compte dels imposts dels ciutadans calvianers.
 
La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Calvià vol denunciar que tots els partits polítics del municipi, a excepció de la coalició nacionalista i ecosocialista, han deixat la feina de recollida de propaganda electoral per la brigada municipal (i, en conseqüència, a càrrec dels impostos dels ciutadans calvianers). El fet és més greu encara quan aquesta tasca s’ha duit a terme amb hores extres, la qual cosa ha fet la despesa encara més alta.


Rafel Sedano, cap de llista de la coalició a les passades eleccions del 22 de maig i portaveu del PSM-IV-ExM a Calvià, explica que “el passat dimecres 25 de maig els membres de la coalició ja havien acabat de recollir la totalitat de cartells i pancartes penjades a tot el municipi, mentre que la resta de partits han deixat tota la seva propaganda, o una part d’aquesta, penjada fins que la brigada l’ha retirada passada una setmana de les eleccions i davant la deixadesa dels partits”. I afegeix: “aquest fet implica una important despesa, ja que mentre la brigada municipal fa les tasques que haurien de fer els partits polítics amb el seu pressupost propi, deixen de dur a terme altres tasques pels ciutadans que paguen els seus imposts”.
 
En referència a aquest fet, Rafel Sedano dóna tot rel suport a la proposta que va fer el regidor no adscrit, Matias Cantarero, al ple de la passada setmana on demanà, in voce, que cada partit polític retiràs la seva publicitat tant aviat com fos possible. El portaveu del PSM-IV-ExM explicà que “és inacceptable que partits que han fet una despesa en campanya electoral de 60.000, 150.000 o, fins i tot, 200.000 euros i penjant entre 5.000 i 15.000 cartells alguns d’aquests, s’aprofitin dels serveis municipals en compte d’incloure aquesta despesa al pressupost propi. L’Ajuntament hauria de presentar una factura per la feina de neteja a cada partit, d’acord amb les hores que hagi dedicat, i no imputar aquesta despesa a les butxaques dels ciutadans calvianers”.
 
Els nacionalistes de Calvià aprofitam per anunciar que, tot i haver quedat sense representació al consistori, farem una oposició molt dura davant la demostració, des del primer moment, que els partits que han obtingut regidors pretenen aprofitar els serveis municipals en interès propi i del seu partit. Així mateix, recordam que la coalició liderada per Rafel Sedano ha tengut un augment molt important de vots (dels 273 del PSM el 2003, passant pels 563 de 2007, en coalició amb IU, als 618 vots de les eleccions 2011), i tant els membres de la llista electoral com la resta de simpatitzants de la coalició estan molt encoratjats per treballar des d'on sigui necessari pel benestar dels ciutadans i ciutadanes del municipi.

Categoria: PSM-IV-ExM. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris