twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

PSM-IV-ExM presenta el programa electoral que iniciarà el canvi de model turístic, econòmic i cultural de Calvià

psmcalvia | 01 Maig, 2011 20:00

El candidat a la batlia, Rafel Sedano, aposta per polítiques d’austeritat que eliminaran càrrecs polítics innecessaris i defensa el valor patrimonial del municipi i una mobilitat  sostenible i efectiva entre els nuclis urbans

El divendres 29 d'abril, la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Calvià ha presentat a la Plaça Nova de Calvià les seves propostes programàtiques de cara als comicis del proper dia 22 de maig. El candidat a la batlia, Rafel Sedano, ha explicat que la coalició prioritza els seus objectius en tres eixos.

En primer lloc, la coalició nacionalista i ecosocialista impulsarà el canvi del model turístic del municipi a través de la potenciació dels valors patrimonials i etnològics de la zona. “El motor de la nostra economia s’ha d’adaptar a la personalitat geogràfica, mediambiental, patrimonial i cultural de Calvià per treure’n el màxim profit”. Per exemple, Sedano proposa donar un ús productiu a la Finca de Galatzó.
 
En el mateix sentit, és prioritari per a la coalició potenciar la desestacionalització del turisme al municipi a través de l’impuls d’atractius turístics que deixin enrere les polítiques de grans infraestructures, com l’actual que proposa un desmesurat museu d’art. Per contra, Sedano aposta per aprofitar el llegat marítim del municipi i crear un Museu Marítim, concretament a Illetes, una zona que necessita aquesta revalorització econòmica.
 
A més, la coalició defensa un canvi en el model de mobilitat de Calvià. Principalment, Sedano considera que s’ha d’afavorir la connexió amb el transport públic entre els nuclis urbans del muncipi.

Entre aquestes propostes, el PSM-IV-ExM insisteix en la racionalització dels sous dels polítics, la supressió dels càrrec innecessaris i la dotació justa dels projectes prioritaris per a la majoria social del municipi.

A continuació, vos oferim el text complet del programa, per a que el pogueu consultar amb detall.

Programa_Calvia.pdf

Categoria: Calvia. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris