twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

MÉS per Calvià denuncia el menyspreu que la revista Calvià dóna a l’escola de música

psmcalvia | 22 Agost, 2014 09:39

Els ecosobiranistes exigim a l’Ajuntament de Calvià una reparació davant l’indigne tractament informatiu dels darrers mesos al voltant d’unes activitats de commemoració del trentè aniversari de la Banda i escola de música.

MÉS per Calvià denuncia el tracte vexatori que la revista que edita l’Ajuntament de Calvià ha donat al professorat i alumnat de l’escola de música de Calvià en el seu darrer número, corresponent als mesos d’estiu 2014 i n’exigimuna reparació al consistori ja que és un menyspreu a l’esforç que durant aquests anys han fet la multitud d’alumnes i professors que hi han ensenyat i estudiat. 

 (Segueix)

Posted in PSM-IV-ExM . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent