twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

El PSM-IV-EXM de Calvià denuncia l’incompliment dels compromisos adquirits per l'Ajuntament en la gestió privada de les escoletes d'estiu

psmcalvia | 08 Agost, 2012 06:56

La coalició exigeix explicacions a la regidora de l'IMEB, Esperança Català, per haver mentit als pares i mares usuaris del servei en una reunió convocada pel propi Ajuntament

La coalició del PSM-IV-ExM de Calvià hem denunciat avui l’incompliment de tot un seguit de compromisos adquirits per l'Ajuntament en la gestió privada de les escoletes d'estiu. Entre d'altres incompliments, afirmam que la tinent de batle de l'IMEB, Esperança Català, i la gerent de l'institut, Marta Picornell, es varen comprometre, en el decurs d’una reunió celebrada en el Casal de Peguera, amb les mares i els pares, que els infants tendrien un període d’adaptació amb les noves educadores, durant el qual conviurien amb les titulars de les places i el nou personal contractat. Després d'un mes, s'ha pogut comprovar que aquest compromís que no s’ha complit per part de l’Ajuntament i, per aquest fet, des del PSM-IV-ExM s'exigeixen explicacions a la regidora de l'IMEB per haver enganat i mentit als pares i mares usuaris del servei en la reunió de Peguera.

 (Segueix)

Posted in PSM-IV-ExM . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent