twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

El Govern del PP consuma el major atac a llengua pròpia des de la recuperació de la democràcia

psmcalvia | 16 Març, 2012 14:36

Biel Barceló (PSM-IV-ExM): “mentre encara esperam les mesures per reactivar l’economia i crear llocs de feina, el president Bauzá només es preocupa d’aprovar mesures contra la nostra llengua, la nostra cultura i la cohesió social del país

Després que avui de matí el Govern hagi aprovat el projecte de llei de modificació de la llei de funció pública, el portaveu parlamentari de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, Biel Barceló, ha criticat el fet que el Govern del PP hagi consumat “el major atac a la llengua pròpia dels mallorquins des de la recuperació de la democràcia”. Barceló lamenta que el PP de José Ramón Bauzá hagi romput de manera unilateral el consens que havia imperat en aquest país en matèria de convivència lingüística durant els darrers 25 anys (des de l’aprovació de la llei de normalització lingüística).

 (Segueix)

Posted in PSM-IV-ExM . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IV-ExM de Calvià demana la retirada del projecte de la Marina de Magaluf i la protecció de la zona

psmcalvia | 02 Març, 2012 20:46

La coalició denuncia la manca de transparència i proposa l’esponjament i rehabilitació de la planta hotelera actual en compte d’impulsar l’artificialització de terrenys no urbanitzats
 
La coalició del PSM-IV-ExM de Calvià exigeix la retirada del projecte que des de les institucions autonòmica, insular i municipal s’impulsa als terrenys urbans, no consolidats, de La marina de Magaluf, per l’impacte ambiental que suposarà. Així mateix s’exigeix la desclassificació dels terrenys per la presència d’una espècie protegida per la Directiva d'Hàbitats, actualment pendent d'un Pla de recuperació.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent