twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

PSM-IV-ExM de Calvià exigeix garanties de qualitat del servei que fan els centres educatius del municipi

psmcalvia | 31 Gener, 2012 21:26

Proposam a Onieva que aprofiti la creació del Consell Escolar per millorar la qualitat educativa atenent les al·legacions dels col·lectius més implicats

Recentment s’ha obert el període d’al·legacions  per la creació del Consell Escolar de Calvià, aprovat pel Ple municipal del passat mes de novembre. Davant aquest fet, la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Calvià exigeix al batle del municipi que aquest òrgan serveixi per garantir la qualitat del servei que fan els centres educatius del municipi, davant el temor que la seva creació no sigui més que una cortina de fum i esdevingui un òrgan amb una funció merament formal i burocràtica, per tapar el desastre que representa la gestió de la conselleria del senyor Rafel Bosch per al nostre municipi.

 (Segueix)

Posted in PSM-IV-ExM . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent