twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

PSM-IV-ExM de Calvià exigeix responsabilitats per l’estat de la biblioteca d’es Capdellà i demana un espai per Dones Solidàries

psmcalvia | 20 Desembre, 2011 21:58

La biblioteca està tancada al públic i semiabandonada, sense que l’associació en pugui fer ús, tal com se’ls havia promès en fer-les fora de l’espai que utilitzaven
 
La coalició PSM-IV-ExM a Calvià denuncia que des de que dimecres passat, dia 14, que es va tancar al públic, sense previ avís, la biblioteca municipal d’es Capdellà, no hi ha cap control de l’estat amb que es troba el material, deixant alguns llibres en munts, mentre es fan obres a l’edifici. A més, s’exigeixen responsabilitats per aquest fet i per haver deixat l’associació Dones Solidàries, sense l’espai promès quan, fa just 2 mesos, les varen fer fora de l’espai conveniat amb el Consistori, just al primer pis del mateix edifici, i se’ls va assignar un espai a la biblioteca per tenir els ordinadors i fer els cursos d’informàtica que duen a terme regularment.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IV-ExM denuncia el desmantellament dels serveis municipals a Calvià

psmcalvia | 16 Desembre, 2011 21:52

Mentre s’afavoreix la degradació progressiva dels serveis municipals i, fins i tot, el tancament d’algun d’aquests, es manté la contractació dels càrrecs de confiança en alguns departaments, com a Calvià 2000
 
Ja s’ha iniciat el desmantellament d’alguns serveis municipals. En concret, volem denunciar el tancament de la biblioteca d’es Capdellà. Alhora, s’adverteix que l'Ajuntament de Calvià ha nomenat directius i càrrecs de confiança que cobren altes retribucions, amb l'encàrrec principal de tancar serveis municipals i reduir la inversió pública.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IV-ExM de Calvià denuncia noves retallades que afectaran els treballadors municipals

psmcalvia | 15 Desembre, 2011 22:03

La coalició considera que les mesures, que han estat imposades sense negociació,  lluny de reactivar l’economia, perjudicaran la capacitat adquisitiva de moltes famílies i retallaran serveis municipals.
 
El PSM-IV-ExM del municipi de Calvià denuncia les noves retallades que es volen aplicar des del Consistori, que afectaran els drets del treballadors municipals, carregant-se molts dels drets aconseguits en la negociació col·lectiva dels darrers anys. Aquestes mesures tenen per objectiu donar cobertura a un pla destinat a buidar de contingut la funció pública i els serveis municipals i, lluny de servir per reactivar l'economia, aquesta ofensiva només servirà per agreujar la crisi ja que perjudicarà la capacitat adquisitiva d'amples classes socials i deixarà molts de ciutadans sense serveis públics, circumstància que, per extensió, perjudicarà també moltes economies familiars.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent