twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

Sabies que.....

psmcalvia | 10 Novembre, 2011 20:50

El 2009, PP i PSOE varen votar al Congrés en contra d'una moció, aprovada al Senat gràcies a en Pere Sampol, per equiparar la nostra comunitat a la mitjana del finançament de l’Estat. Va quedar ben clar que no volen defensar els interessos dels ciutadans d'aquestes illes.

Gràcies a ells hem perdut 300 milions d'euros anuals.

SABIES QUE.pdf 

 

Posted in PSM-IV-ExM . Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El nostre mal en xifres.

psmcalvia | 10 Novembre, 2011 07:16

 (Segueix)

Posted in PSM-IV-ExM . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

EL BATLE DE CALVIÀ, MANUEL ONIEVA, ENVIA LA POLICIA PER DESALLOTJAR EL PLENARI PROPORCIONAL DEL CASAL DE PEGUERA

psmcalvia | 03 Novembre, 2011 20:36

Transparència per Calvià, la Coalició PSM-IV-ExM, Lliga Regionalista, Izquierda Unida i Convergència per les Illes havien sol·licitat amb temps i forma un espai al Casal per dur a terme la segona sessió.

Avui dia 3 de novembre, tal com estava previst, els partits polítics que formen el Plenari Proporcional  s’han reunit al Casal de Peguera per tal de dur a terme la segona sessió de l’òrgan creat per afavorir la participació de la ciutadania de Calvià (el 25% dels votants calvianers varen votar opcions diferents a les que estan representades al Consistori) en la política municipal, però, poc  abans de començar la sessió, s’han vit sorpresos per la presència de la Policia municipal que ha donat ordres del desallotjament.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM-IV-ExM de Calvià proposa que els partits polítics es facin càrrec de la retirada de la propaganda electoral després dels comicis per estalviar doblers públics

psmcalvia | 03 Novembre, 2011 15:45

La coalició sol·licita a l’Ajuntament que exigeixi als partits aquesta neteja per evitar que la brigada municipal sigui l’encarregada de fer-ho. Els nacionalistes i ecosocialistes de Calvià recorden que van ser els únics en retirar el 100% de la seva propaganda pocs dies després de les passades eleccions municipals i autonòmiques.

 

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

ACTE CENTRAL A CALVIÀ PER LES ELECCIONS AL CONGRÉS DELS DIPUTATS

psmcalvia | 01 Novembre, 2011 21:12

El divendres 4 de novembre a les 19:00, a Sa Societat de Calvià, la candidatura PSM-IVERDS-ExM-EQUO al Congrés dels Diputats presentarà les seves propostes per dur, per primer cop en la història, la veu de les Illes i dels illencs, a Madrid.

Comptarem amb la presència d'en Miquel Ensenyat i d'en David Abril; i en acabar, podrem fer un tast de coques i vi.
Vos esperam!

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent