twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

Rafel Sedano (PSM-IVERDS-ExM) denuncia la manca de control de l’Ajuntament envers la brutor i deixadesa d’empreses de Calvià

psmcalvia | 30 Agost, 2011 20:27

El portaveu de la coalició PSM-IV-ExM reivindica un major control de les empreses instal.lades al municipi i l’aplicació i/o elaboració de normatives per evitar la deixadesa que embruta, encara més, la imatge del municipi alhora que insisteix en la demanda d’un canvi de model turístic.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM-IV-ExM de Calvià insta a l’Ajuntament a recuperar les projeccions a Sa Societat

psmcalvia | 23 Agost, 2011 20:04

Hem sol·licitat a l’equip de Govern que reiniciï l’activitat del teatre i recuperi el material que s’està degradant als magatzems, com una màquina de projeccions de 60.000 euros
 
Amb el pretext de l’entrada en vigor del Real Decret 2062/2008 de 12 de desembre que regula aspectes relacionats amb la tramitació de llicències per fer projeccions, els pagaments dels drets d’autor i els acords amb les distribuïdores de pel·lícules, l’Ajuntament de Calvià, durant la legislatura anterior, va tancar el cinema de Calvià.
 
El portaveu de PSM-IniciativaVerds-Entesa de Calvià, Rafel Sedano, ja va denunciar en aquell moment que el teatre de Sa Societat, una sala d’espectacles polivalent, i la resta d’espais escènics del municipi, han estat infructuosament utilitzats per manca d’iniciativa de l’equip de govern que dirigia Carlos Delgado.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent