twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Calvià

Menu:

Twitter

Flickr

www.flickr.com

El fracàs del Museu d'Art Contemporani demostra que el projecte era un bluf electoralista, tal i com va denunciar el PSM-EN

psmcalvia | 09 Juliol, 2011 19:57

El fet que el concurs per engegar el projecte del museu d'art contemporani de Calvià hagi quedat desert, és a dir, que ningú no s'hi hagi interessat, demostra que, tal com va denunciar el PSM-EN en el seu moment, al darrera de la idea de crear aquesta construcció faraònica, no hi havia més que una campanya de propaganda en vistes a la celebració de les eleccions del mes de maig.

 (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

El PSM-EN de Calvià denuncia que l’Ajuntament poda les palmeres de Palmanova en plena temporada turística

psmcalvia | 09 Juliol, 2011 19:55

Hem tengut notícia de nombroses queixes dels comerciants de les zones afectades per les molèsties que els causa la neteja dels arbres a finals de juny, per la manca de previsió de l’equip de govern municipal del PP
 
L’agrupació del PSM-Entesa Nacionalista de Calvià denuncia la neteja de les palmeres de Palmanova en plena temporada alta, la qual cosa causa multitud de problemes a comerciants i visitants del municipi. Rafel Sedano, portaveu de l’agrupació municipal del PSM-EN, explica que “fa dies que diferents comerciants de l’avinguda de la Platja de Palmanova es van posar en contacte amb membres de l’agrupació per fer arribar les seves queixes per la brutor i renou que es produeixen en el procés de poda de les palmeres”. (Segueix)

Posted in Calvia . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent